Duiken in de wereld van jongeren

Workshops

Tijdens de workshops laten we organisaties en bedrijven zien wat er speelt bij jongeren. Je gaat naar huis met handige tips en trucs om de strategie, campagne, product of dienst beter te laten aansluiten op jongeren.

In de workshops laten we zien wat er speelt in de wereld van jongeren. We dagen organisaties en bedrijven uit door de ogen van jongeren naar hun vraagstuk te kijken. Je weet daarna beter wat er speelt en wat jongeren vragen. Laat je verrassen door de inzichten die dat biedt. Na de workshops weet je beter aan te sluiten op de leefwereld van jongeren en weet hoe je jongeren bereikt en betrekt.

Young Inspiration biedt de workshop Leer studenten anders kennen, Jongeren bereiken en betrekken, Communiceren met jongeren, Jongeren en vrijwilligerswerk aan. Alle workshops passen we altijd aan op je vraag. We komen graag bij de organisatie langs om de workshop te geven, maar willen je ook verrassen op een andere locatie. Liever niet alleen over, maar ook met jongeren praten en hen je vraagstuk voorleggen? Dan nodigen we een groep jongeren uit!


Page 1 of 512345